انجام هزار و ۳۹۰ مورد وارنیش فلوراید تراپی دانش آموزان مقطع ابتدایی شهرستان بویین میاندشت

مرحله اول وارنیش فلوراید تراپی دندان های دانش آموزان مقطع ابتدایی شهرستان برای تعداد یک هزار و ۳۹۰ نفر انجام شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بویین میاندشت مرحله اول وارنیش فلوراید تراپی دندان دانش آموزان سال تحصیلی ۹۵-۹۶، در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت دهان و دندان برای تعداد یک هزار و ۳۹۰ نفر از دانش آموزان پایه دوم تا ششم مقطع ابتدایی مدارس شهرستان در آبان ماه سال جاری انجام شد.

گفتنی است: تعداد ۳۳۰ نفر از دانش آموزان پایه اول قبل از ورود به دبستان و هنگام ثبت نام این خدمت را دریافت کرده اند.