اولین مجمع سلامت بویین میاندشت با گفتمان غالب شیوه زندگی سالم، در این شهرستان برگزار شد

نخستین مجمع سلامت شهرستان بویین میاندشت روز گذشته(شنبه) -۲۸ مهرماه ۹۷- به ریاست فرمانداری شهرستان و با حضور مدیر مولفه های اجتماعی سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان،نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه و ائمه جماعات، مدیران ادارات و ارگان ها، شهرداران، دهیاران، اعضای شورای اسلامی شهر وروستا و برخی از مردم شهرستان در محل سالن اجتماعات کانون شهید مطهری بویین میاندشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بویین میاندشت، در ابتدای این همایش دکتر رضا کیخایی مدیر شبکه بهداشت و درمان و دبیر مجمع سلامت شهرستان،در سخنان خود در خصوص مشکلات الویت دار سلامت در شهرستان و اهمیت برنامه ریزی های سلامت، مطالبی را بیان نمود.

در ادامه این همایش توسلی سرپرست فرمانداری و رییس مجمع سلامت شهرستان به بیان تعاملات بین بخشی و اهمیت تعهد و پاسخگویی اجتماعی ادارات و سازمان ها در حل مشکلات حوزه سلامت پرداخت.

پس از آن، دکتر پژمان عقدک، مدیر مؤلفه های اجتماعی موثر بر سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان،طی سخنانی در خصوص مفاهیم سلامت اجتماعی و ضرورت توجه به رویکرد مشارکت های مردمی و همکاری های بین بخشی به عنوان ارکان مهم در برنامه ریزی های سلامت محور، مطالب جامعی را بیان نمود.

در بخش دیگری از این همایش، دکتر اکبر ترکی نماینده مردم شهرستان و عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی و هم چنین حجت الاسلام اسکندری امام جمعه بویین میاندشت، در خصوص ضرورت توجه به برنامه های سلامت محور مطالبی را عنوان کردند.

گفتنی است؛ امضای بیانیه اولین مجمع سلامت شهرستان،تجلیل از برگزیدگان و فعالان عرصه های مختلف در سطح شهرستان و هم چنین بازدید از غرفه های نقاشی، صنایع دستی، نمایشگاه محصولات معلولان و سمن ها، نمایشگاه مواد مخدر و جشنواره غذاهای سنتی و سالم، پایان بخش این مجمع بود.