تجلیل از مدیر شبکه بهداشت و درمان بویین میاندشت در جشنواره عمران سلامت اصفهان

در جشنواره عمران سلامت استان اصفهان, از مدیر شبکه بهداشت و درمان بویین میاندشت تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بویین میاندشت, صبح روز دوشنبه-ششم شهریور۹۶- در آیین افتتاحیه جشنواره عمران سلامت استان که باحضور دکتر صدرالسادات معاون توسعه مدیریت ومنابع وزارت بهداشت, خانم دکتر چنگیز سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دکتر یوسفی معاون توسعه مدیریت ومنابع این دانشگاه در محل مرکز همایش های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد, از دکتر رضا کیخایی به عنوان یکی از فعالان حوزه ی عمران سلامت استان, با اهداء لوح, تجلیل شد.

گفتنی است; جشنواره عمران سلامت استان صبح امروز افتتاح و تا هشتم شهریور ماه برپا می باشد. کلیه مراکز تابعه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان, پروژه های عمرانی خود در سه سال اخیر را در قالب پوستر و ویدئو کلیپ در این جشنواره ارائه کرده اند.

انتهای پیام