مدیر شبکه بهداشت و درمان بویین میاندشت خبر داد: احداث چهار پروژه جدید با اعتباری بالغ بر ۲۳ میلیارد ریال در آینده ای نزدیک

مدیر شبکه بهداشت و درمان بویین میاندشت از احداث چهار پروژه جدید با اعتباری بالغ بر ۲۳ میلیارد ریال در آینده ای نزدیک در این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بویین میاندشت، دکتر رضا کیخائی با اشاره به پیگیری های چندین ماهه و هم چنین بازدید معاون اجرایی مرکز بهداشت استان اصفهان از این شهرستان، اظهار کرد: در طی حضور دکتر بهرامی در روز پنج شنبه –ششم آبان ماه ۹۵- در بویین میاندشت، تمام مراکز و نقاط هدف مداخلات عمرانی و احداثی شهرستان سرکشی، بازدید و مورد بحث کارشناسی قرار گرفت.

وی در ادامه تصریح کرد: در پایان این بازدید مصوب شد ساختمان ستاد شبکه با اعتباری بالغ بر ۱۵ میلیارد ریال در محل کنونی این شبکه احداث شود.

دکتر کیخائی افزود: احداث آزمایشگاه مرجع شهرستان، احداث خانه بهداشت روستاهای قائم آباد و قره بلطاق با اعتباری بالغ بر ۸ میلیارد ریال نیز از دیگر مصوبات این بازدید بود که ان شاء الله در روزهای آینده کلنگ زنی احداث این پروژه ها انجام خواهد شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان بویین میاندشت محقق شدن اجرای این پروژه ها را هدیه ای خواند پیشکش مردم صبور و شهیدپرور شهرستان بویین میاندشت و در پایان ضمن تمجید از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، خاطر نشان کرد: قطعا اجر و پاداش این تحولات بزرگ و بی نظیر در حوزه بهداشت و سلامت به خصوص در مناطق کمتر توسعه یافته، در پرونده اخروی تیم پرافتخار مدیریت این دوره دانشگاه ثبت و به نام این عزیزان در تاریخ این شهرستان، استان و کشور ماندگار و جاویدان خواهد شد.