پیام تبریک مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بویین میاندشت به مناسبت روز پزشک و داروساز

دکتر رضا کیخایی با صدور پیامی، یکم شهریورماه روز پزشک و پنجم شهریورماه روز داروساز را تبریک گفت.

در متن این پیام آمده است؛

هو الطبیب

یکم و پنجم شهریور سالروز تولد ابوعلی سینا و زکریای رازی؛ دو طبیب و دانشمند نامیِ ایران زمین و ستارگان پر فروغ آسمان علم و خرد که نشانِ عظمت و منزلت مردمان این سرزمین را تا تارکِ گیتی برکشیده اند بر کلیه همکاران گرانقدر پزشک و داروساز فرخنده و مبارکب باد.

بدون شک کسبِ اعجازِ بهم تنیدهِ علم و معرفت و پوشیدن ردای فاخر و مقدس پزشکی در پرتو ایمان به ذات "من اسمه دوا و ذکره شفا" است که نفسِ طبیب را مسیحایی، دست او را شافی، قلبش را گنجینه عشق، و اخلاق و منش او را پیامبرگونه مینماید.

تبلور فرزانگی در دانش اندوزی، آزادگی در رفتار، مهربانی در گفتار، نیالودن به مطامع دنیوی و پرهیز از حب و بغض و رشک عناصر کلیدی هویت پزشک ایرانی است تا در سایه این فضیلتها زنگار تالم و نا آرامی را از جسم و جان دردمندان بزداید و سلامت، این ودیعهِ یگانهِ گرانسنگِ الهی را در طبقی از اخلاص، فروتنی و بخشندگی به بیماران و فروافتادگان ارزانی دارد.

اینجانب بعنوان کوچکترین عضو خانوادهِ بزرگ، فرهیخته و پر تلاش حوزه سلامت شهرستان روز پزشک را به کلیه پزشکان عزیز و ایثارگرانِ پر تلاش و مجاهدانِ خستگی ناپذیر عرضه سلامت تبریک و تهنیت عرض نموده و برای همکاران گرانقدر موفقیت، سربلندی، عزت نفس و استمرارِ سعی در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مردم شریف و نجیب شهرستان بویین میاندشت را از خداوند طبیب آرزو مینمایم.

دکتر رضا کیخایی

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بویین میاندشت