پیام تبریک مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بویین میاندشت به مناسبت فرارسیدن عید نوروز

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بویین میاندشت با صدور پیامی, فرارسیدن سال جدید را تبریک گفت.

در متن این پیام آمده است:

بنام خداوندی که نامش دوای آلام دردمندان و ذکرش شفای جان دل خستگان است.

جمود و رکود و فسردن را با معجزهِ نسیم فرحناک نوروزی به عشق و امید و شوریدگی بدل کنند, باشد که با توسل به تدبیر گر روز و شب حالمان و جانمان و اندیشه مان به احسنِ حال متحول گردد.

سالی بر خانواده بزرگ و فاخر بهداشت و سلامت گذشت که بواسطه ایمان و ارادهِ خواستن ها, استمرار تلاش ها, امتزاج علم و عمل و دانش و تجربه,همدلی,انسجام و به کار بستن همه ظرفیت ها ,پر از اتفاقات شیرین و موفقیت های بزرگ و شدنها و توانستن ها بود.

سالی که هر چند سختی ها و دشواری های آن هم کم نبود,اما به مدد اراده و صبر و همت بلند اهالی سلامت با لذت شیرین خدمت و ارتقای سلامت و نزدیکی به تحقق عدالت در دسترسی به خدمات بهداشت سپری گردید.

چه کسانی که با زحمات و عمل به وظایف و رسالت مقدس خدمت توسط همکاران عرصه سلامت و بهداشت و البته اراده پروردگار بزرگ, از سعوبت بیماری رهایی یافتند و چه افرادی که بواسطه مداخله بموقع عوامل درمانی و اورژانس از چنگال مرگ بیرون کشیده شدند.

از کودک و نوجوان تا جوان و میانسال و سالمندان به مدد دغدغه, تلاشها و یقین شما همکاران عزیز و گرانقدر به نفسِ سلامت; این ودیعه گرانسنگ الهی از خدمات بی نظیر و منحصر بفرد مراقبت, پیشگیری,غربالگری,پیگیری,مهار اپیدمی ها و کنترل بیماری ها,حفظ بهداشت محیط و غذا و آب و نهایتا پاسداشت و ارتقای سلامت افراد جامعه بهره مند گردیدند و استمرارا برخوردار خواهند بود. همچنین توفیقات افتخار آفرین بسیاری واحدهای شبکه و کارشناسان عالِم و پرانگیزه در سطح استان ستودنی و مایه مباهات است.

مضافا در پیوند و همکاری های بین بخشی در سطح شهرستان و تعاملات گسترده با نهادها ,ارگانها و ادارا ت در جهت بهره مندی مردم از تسهیلات درمانی و سلامتی و تحقق سایر اهداف بهداشتی, از سوی همکاران عزیزم تقدیر میکنم.

تحقیقا ارزش معنوی اخلاقی و انسانی و لذت وصف ناشدنی اینکه هر یک از عوامل سلامت و بهداشت و درمان واسطه پروردگار بزرگ باشد در کاستن درد و رنج بیماری و برهم زدن مرگ نابهنگام وافزایش امید به زندگی توام با کیفیت آن برای همنوعان خود خارج از محاسبه و اندازه گیری است. و این شمایید که این چنین مصداق باران رحمت الهی گردیده اید.

ابـر شو تا که چو باران ریزی

بر گل و خس همه یکسان ریزی

از درگاه خداوند بزرگ آرزوی بهترین مقدرات و اتفاقات شیرین و باشکوه را در زندگی شخصی و حرفه ای همگان آرزو میکنم. و امیدوارم سال جدید سال صلح ارامش و امنیت در سراسر کره خاکی و سالی سرشار از عزت و افتخار و توفیقات روزافزون برای کشور عزیز ,ملت بزرگ ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی خاصه در حوزه سلامت و بهداشت باشد و شهرستان عزیز بویین میاندشت نیز در سایه همدلی و تلاش خالصانه همه مسئولان و نشاط, امید و صبر و کوشش مردمان شریف و نجیبش شاهد پیشرفت و توسعه پرشتاب بوده و به انچه جایگاه این مردم بزرگ است نایل آید.

انشااله در سال جدید نیز با استمرار برنامه های گذشته و طرح و اجرای برنامه های جدید در تمام حوزه های توسعه ای,زیرساختی, بهداشتی سلامتی و درمانی,شبکه بهداشت و درمان با وجود موثر و مجاهدت های شما همکاران گرامی با تمام توان به توسعه و ارتقای سلامت شهرستان بویین میاندشت ادامه خواهد داد.

صبحم از مشرق برآمد باد نوروز از یمین

عقل و طبعم خیره گشت از صنع رب العالمین