کلنگ زنی و بهره برداری از پنج پروژه بهداشتی درمانی در شهرستان بویین میاندشت

پنج پروژه بهداشتی درمانی صبح امروز (چهارشنبه) در شهرستان بویین میاندشت کلنگ زنی، افتتاح و به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بویین میاندشت، همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر، صبح امروز (چهارشنبه) با حضور آقای دکتر خدیوی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان، امام جمعه، فرماندار شهرستان، مدیریت، معاونت بهداشتی و پرسنل شبکه بهداشت و درمان و هم چنین جمعی از مسئولان ادارات شهرستان کلنگ احداث ساختمان ستاد شبکه بهداشت و درمان شهرستان در زیر بنای یک هزار و ۹۰۰ متر مربع(سه طبقه) و با اعتباری بالغ بر ۱۵ میلیارد ریال و هم چنین کلنگ احداث آزمایشگاه مرکزی و مرکز خدمات جامع سلامت شهری بویین میاندشت در زیر بنای ۸۶۰ متر مربع( دو طبقه) و با اعتباری بالغ بر ۸ میلیارد ریال به زمین زده شد.

در ادامه این برنامه ها از خانه بهداشت روستای داشکسن که با اعتباری بالغ بر یک میلیارد ریال مورد تعمیرات اساسی و بازسازی قرار گرفته بود بهره برداری شد.

افتتاح و بهره برداری از مرکز خدمات جامع سلامت روستایی بلطاق که در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت در زمینی به مساحت ۴۴۵ متر مربع و با اعتباری بالغ بر پنج میلیارد ریال به احداث رسیده بود از دیگر برنامه های شبکه بهداشت و درمان شهرستان بویین میاندشت در صبح امروز بود که با حضور ارزشمند آقای دکتر یوسفی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و آقای دکتر خدیوی معاون بهداشتی دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان افتتاح شد.

در پایان این برنامه ها مجتمع پزشکی ولی عصر در بویین میاندشت افتتاح و به بهره برداری رسید.

گفتنی است؛ ساختمان این مجتمع با اعتباری بالغ بر سه میلیارد ریال و از محل جلب مشارکت های مردمی و خیرین بهداشت و سلامت تعمیر اساسی و بازسازی شده بود.