راهپیمایی جامانده های اربعین

حضور فعال واحد بهداشت محیط(بازرسی ازمراکز طبخ غذا و موکب ها) و استقرار اورژانس ۱۱۵ در مراسم راهپیمایی بزرگ جامانده های اربعین حسینی

۲۰ مهرماه روز جهانی کاهش خطر و بلایای طبیعی

۲۰ مهر ماه روز کاهش خطرها و بلایای طبیعی

شعار امسال سازمان جهانی بهداشت :کاهش آسیب ناشی از بلایا بر روی زیرساختهای حیاتی و خدمات اساسی

روز سالمند و همبستگی در بستر خانواده و جامعه

(۰۴/۰۷/۱۳۹۸)(روز سالمند و همبستگی در بستر خانواده و جامعه)اکثر سالمندان،خانواده را به عنوان مهمترین عنصر حمایت کننده در زندگی خود قلمداد میکنند؛در مورد خانواده نتایج مطالعات متعددی نشان داده اند،میان حمایت خانواده با تنهایی،انزوای اجتماعی،اعتماد به نفس،مقابله با استرس ها و در نهایت سلامتی سالمندان ارتباط وجود دارد.به دلیل ناتوانی های دوره سالمندی توجه به حمایت خانواده در این دوران حائز اهمیت است سالمندان «به فکر رفاه و سلامتی سالمند بودن» را مهمترین انتظار خود از فرزندان و اعضای خانواده خود میدانند.

گرامیداشت هفته سالمند

سالمند شدن یک موفقیت است که باید به آن افتخار کرد.

هفته سالمند گرامی باد.

تاثیر ورزش در سالمندان و بیماران مبتلا به آلزایمر

یکی از بخش های مهم در فرآیند کنترل بیماری و هدایت بیماران مبتلا به آلزایمر وررزش است،ورزش علاوه بر اینکه حس اعتماد بنفس را در سالمندان تقویت میکند از بروز رفتارهای پرخاشگرایانه نیز پیشگیری میکند. افراد مبتلا به آلزایمر باوجود فراموش کردن برخی موارد دچار اضطراب میشوند،ورزش مرتب و روزانه باعث کم شدن این اضطراب و باعث تقویت بنیه و قدرت بدنی،انعطاف ماهیچه ها و حفظ وضعیت تعادل بدن میشود.

کارگاه آموزشی خدمات مراقبتی در سامانه سیب

کارگاه آموزشی (راهنمای خدمات مراقبتی برنامه سلامت مادران در سامانه سیب)در تاریخ ۲۴و۳۱مرداد ماه با حضور بهورزان زن،پزشکان و مامای مراکز در محل سالن اجتماعات شبکه بهداشت شهرستان برگزار گردید.

در این کارگاه ،آمار و شاخصهای مربوط به برنامه سلامت مادران و زایمان خارج بیمارستان مطالبی ارائه گردید.

پیام تبریک دکتر کیخایی مدیر محترم شبکه بهداشت و درمان به مناسبت گرامیداشت روز بهورز

پیام تبریک واحد آموزش بهورزی به مناسبت گرامیداشت روز بهورز

دوازدهم شهریور ماه سالروز سر آغاز تحولی بزرگ در نظام سلامت،یعنی افتتاح اولین خانه بهداشت در کشور،به عنوان روز بهورز نام گذاری شده است.این روز را به جهادگران عرصه سلامت ،بهورزان عزیز و پرتلاش تبریک عرض میکنیم.

لزوم انجام ورزش در سالمندی

یائسگی و پوکی استخوان